Om oss

Kornspesialisten AS

Kornspesialisten AS ble etablert i 2018 og daglig leder Hans Einar Sørli har jobbet i bransjen siden 2009. Med mange års erfaring i bransjen, kan vi sikre deg kvalitet og profesjonalitet i alle ledd. Vi operer i Viken, Telemark, Innlandet og Trøndelag.

Vi prosjekterer og monterer tørkeutstyr og utstyr til lagring av korn til landbruket. Vi bygger siloer med tilhørende transportsystemer, korntørker  og rensemaskiner.

Sammen med våre leverandører leverer vi det beste utstyret for landbruket. Sammen med deg som kunde skreddersyr vi riktig utstyr etter ditt behov og ønsker. Kundetilfredshet er viktig for oss, derfor har vi høyt fokus på å finne den rette løsningen for deg.

I 2019 inngikk vi en samarbeidsavtale med Svenn Maskin & Rørservice AS. Dette medførte at vi fikk Powermix inn i sorimentet og Svenn Arne bistår i arbeidet med disse maskinene.

Vi stiller alltid opp for våre kunder i ettertid av ferdiglevert produkt, så ikke vær redd for å ta kontakt med oss angående service og hvis du har spørsmål.